Friss hírek
Itt az idő: Így alakítsd ki a tökéletes veteményeskertet!
2024/04/23
Már egy ideje tervezgeted, de valahogyan mindig csak halogatod? Itt a tökéletes idő, alakítsunk ki együtt egy a tökéletes veteményeskertet! Hoztunk ehhez szakértői tippeket. Azt is megmutatjuk, hogy jellemzően milyen tipikus hibákat szoktak elkövetni...
Korhad a meggyfád törzse? - így segíts rajta!
2024/04/10
A meggyfa az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb gyümölcsfa a hazai kertekben. Nemcsak a finom gyümölcsei miatt érdemes őket ültetni, de díszértéke is jelentős. Ahogy azonban minden élőlény, így a meggyfák is hajlamosak különféle betegségekkel és ká...
Melyik mézfajta mire jó? – egy méhész most elmagyarázza!
2024/03/20
Hazai kistermelő méhészként örömmel mutatja be neked Horváth Csaba méhész a méhek és a természet közös ajándékát, a folyékony aranyat, a mézet. Ebben a cikkben betekintést nyerhetsz hazánk legelterjedtebb mézfajtáinak lenyűgöző tulajdo...
Ezzel az egyszerű trükkel megduplázhatod a bazsalikom termésedet
2024/04/22
Bazsalikom – a fűszer, ami nélkülözhetetlen a friss és aromás ételek elkészítéséhez. Legyen szó egy klasszikus olasz pestoról, egy frissítő nyári salátáról, vagy akár egy gazdag paradicsomszószról, a bazsalikom mindig emeli az étel ízét. De mi ...
Ez a titka a hagyományos dödöllének, ami önmagában is isteni étel
2024/03/22
A dödölle a magyar konyha egyik legegyszerűbb, mégis legfinomabb étele. Főtt burgonyából és lisztből készül, és bár a hozzávalók nem bonyolultak, a tökéletes dödölle elkészítése némi trükköt igényel. A legtöbb recept búzalisztet javasol a dödölle tés...